Bestel hier ons gourmet pakket voor Sinterklaas!

Impressie Griekse gourmet

GOURMET PAKKET “Greek style”: gyrosreepjes, kipspiesjes, biefstuk, suzukaki, gevulde mini punt paprika’s, gamba’s, aardappeltjes uit de oven, Griekse salade, paddenstoeltjes, groentjes om te bakken en tzatziki met brood. (minimaal 4 personen, €19,50 p.p.)

Griekse gourmet is ook VEGA te bestellen. Wij vervangen de vlees/vis items met vega producten.

Bestellingen voor Sinterklaas kunnen tot 29 november worden doorgegeven.


Gourmetpakket Sinterklaas

GOURMET “Greek Style”: gyrosreepjes, kipspiesjes, biefstuk, suzukaki (gekruid gehakt), gevulde mini punt paprika’s, gamba’s, aardappeltjes uit de oven, Griekse salade, gemarineerde paddenstoeltjes, tzatziki met brood en groentjes om te bakken. Gourmet is ook VEGA te bestellen. Wij vervangen de vlees/vis items met vega producten, met o.a: Griekse kazen (om te bakken), aubergine en dolmadakia.

Extra bij te bestellen!

Desserts!

0,00 €

Vul je gegevens in!

Afhaalopties!

Betaalwijze!

Met het invullen van deze online bestelling ontvangen wij een aantal persoonsgegevens van je. Door het invullen van het bestelformulier geef je Koken met Dees toestemming voor de verwerking van jouw gegevens. Wij zullen je gegevens uitsluitend gebruiken voor de doeleinden waarvoor we ze hebben gekregen. Wij delen deze gegevens niet met andere partijen, tenzij we hier van rechtswege toe worden verplicht.