Bestel hier onze borrelplank!

Impressie borrelplank

BORRELPLANK “Koken met Dees” met o.a.: Olijven, gehaktballetjes, gemarineerde zalm, gamba’s aioli, kwarteleitjes, diversen kazen, diversen vleeswaren, diversen vissoorten, fijne tafel zuren, noten, brood en smeersels. (vanaf 4 personen, €19,50 p.p.)

Food sharing, als aanvulling op onze borrelplank!
Breid onze borrelplank uit met heerlijke gerechten (ook voor de kids) en natuurlijk onze desserts. Gezellig samen delen!
Food sharing: elk gerecht kun je met 4 personen delen

Bestellen borrelplank mogelijk tot 1 dag van te voren!
In verband met grote drukte is het alleen mogelijk om je bestelling te plaatsen via de site. Voor de afhaaldatum en tijd kun je mailen naar info@kokenmetdees.nl of dit aangeven in het veld “opmerkingen”
Houten planken zijn in bruikleen!


Food sharing, als aanvulling op onze borrelplank !

De gerechten zijn volledig voorbereid. Je dient enkel de gerechten even op te warmen (indien van toepassing) volgens de meegeleverde instructie. Tip voor het samenstellen van de gerechten: elk gerecht kun je met 4 personen delen!

Desserts!

0,00 €

Vul je gegevens in!

Bestellen!

In verband met grote drukte is het alleen mogelijk om je bestelling te plaatsen via de site. Voor de afhaaldatum en tijd kun je mailen naar info@kokenmetdees.nl of dit aangeven in het veld "opmerkingen"
Met het invullen van deze online bestelling ontvangen wij een aantal persoonsgegevens van je. Door het invullen van het bestelformulier geef je Koken met Dees toestemming voor de verwerking van jouw gegevens. Wij zullen je gegevens uitsluitend gebruiken voor de doeleinden waarvoor we ze hebben gekregen. Wij delen deze gegevens niet met andere partijen, tenzij we hier van rechtswege toe worden verplicht.