Bestel hier onze borrelplank voor Pasen!

BORRELPLANK “Easter Style” met o.a.: Olijven, gehaktballetjes, gemarineerde zalm, gamba’s aioli, kwarteleitjes, diversen kazen, diversen vleeswaren, diversen vissoorten, fijne tafel zuren, noten, brood en smeersels, chocolade paaseitjes. (vanaf 4 personen, €19,50 p.p.)

Food sharing, als aanvulling op onze borrelplank!
Tijdens Pasen is onze borrelplank uit te breiden met heerlijke gerechten (ook voor de kids) en natuurlijk onze desserts. Gezellig samen delen!
Food sharing: elk gerecht (m.u.v. voorgerecht) kun je met 4 personen delen.

Deze borrelplank is enkel te bestellen voor Pasen!
Bestellingen voor Pasen kunnen tot 7 april worden doorgegeven.

We hebben een maximaal aantal, vol = vol.
Voor vragen kun je ons altijd even mailen of bellen. Wij helpen je graag. 🐇🐰🥚


Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Food sharing, als aanvulling op onze borrelplank !

De gerechten zijn volledig voorbereid. Je dient enkel de gerechten even op te warmen (indien van toepassing) volgens de meegeleverde instructie. Tip voor het samenstellen van de gerechten: elk gerecht kun je met 4 personen delen!

Koude (voor)gerechten!

Warme gerechten!

De gerechten zijn volledig voorbereid. Je dient enkel de gerechten even op te warmen volgens de meegeleverde instructies.

Desserts!

0,00 €

Vul je gegevens in!

Naam:
E-mail:
Hoe wil je betalen?
Privacy verklaring
Met het invullen van deze online bestelling ontvangen wij een aantal persoonsgegevens van je. Door het invullen van het bestelformulier geef je Koken met Dees toestemming voor de verwerking van jouw gegevens. Wij zullen je gegevens uitsluitend gebruiken voor de doeleinden waarvoor we ze hebben gekregen. Wij delen deze gegevens niet met andere partijen, tenzij we hier van rechtswege toe worden verplicht.