Bestellijst Kerst 2022!

Creëer zelf je eigen “X-mas sharing diner” ! Maak een keuze uit onze vele mogelijkheden.

“X-mas sharing diner” enkel te bestellen voor de Kerstdagen!
Bestellingen voor Kerst kunnen tot 19 december worden doorgegeven.

Bereidingswijze!
Bereiden van onze gerechten volgt via gemakkelijke instructies, jij hoeft alleen de oven aan te maken, een pan met warm water klaar te zetten en je tafel te dekken met het mooiste servies. 🍽️🌿


Borrelplank Kerst met Dees!

BORRELPLANK “Kerst met Dees” met o.a.: Olijven, gehaktballetjes, huisgemarineerde zalm, gamba’s aioli, kwarteleitjes, wildpaté, diversen luxe kazen, diversen luxe vleeswaren, diversen vissoorten, fijne tafel zuren, noten, brood en smeersels.

Gourmet Kerst met Dees!

GOURMET “Kerst met Dees”: gyrosreepjes, kipspiesjes, biefstuk, suzukaki (gekruid gehakt), gevulde mini punt paprika’s, gamba’s, aardappeltjes uit de oven, Griekse salade, gemarineerde paddenstoeltjes, tzatziki met brood en groentjes om te bakken. Gourmet is ook VEGA te bestellen. Wij vervangen de vlees/vis items met vega producten, met o.a: Griekse kazen (om te bakken), aubergine en dolmadakia.

X-mas “tafeltje vol” koude (voor)gerechten!

Stel je eigen X-mas “tafeltje vol” samen met keuzes uit onze koude en warme gerechten? Alles makkelijk te combineren! Ook met onze borrelplank!

X-mas “tafeltje vol” warme (hoofd) gerechten!

De gerechten zijn volledig voorbereid. Je dient enkel de gerechten even op te warmen volgens de meegeleverde instructie. Tip voor het samenstellen van de hoofdgerechten: elk gerecht kun je met 4 personen sharen!

X-mas “tafeltje vol” Salades!

De salades zijn prachtig opgemaakt, op een schaal van palmblad, zoals je van ons gewend bent! Je zet de salades direct op tafel.
Parelcouscous, slamix, fijne kruiden, geroosterde pompoen, feta, granaatappel
Little gem, tomatenmix, mini komkommer, zoetzure rode ui, kruiden, gegrilde paprika, cranberry, dressing

Voor de kids!

De gerechten zijn volledig voorbereid. Je dient enkel de gerechten even op te warmen (indien van toepassing) volgens de meegeleverde instructie.

Desserts!

0,00 €

Vul je gegevens in!

Afhaalopties!

Betalingswijze!

Met het invullen van deze online bestelling ontvangen wij een aantal persoonsgegevens van je. Door het invullen van het bestelformulier geef je Koken met Dees toestemming voor de verwerking van jouw gegevens. Wij zullen je gegevens uitsluitend gebruiken voor de doeleinden waarvoor we ze hebben gekregen. Wij delen deze gegevens niet met andere partijen, tenzij we hier van rechtswege toe worden verplicht.